logo DPF
Medlem af Dansk Psykoterapeut- forening

Psykoterapi og rådgivning

Rikke Kosloff
foto af Rikke

Hvad er psykoterapi?

Psykoterapi er en samtaleform, hvor vi arbejder med forandringer, som er ønskede og tilstræbte og som skal øge livskvaliteten. Det er en forandring af uhensigtsmæssige symptomer og relationer eller af et liv i begrænsning.
Psykoterapi er også udvikling og vækst hos dig, hvor du i større grad lærer at tage ansvar for din egen tilværelse.
Formen vil være samtaler, der finder sted gennem kortere eller længere tid, hvor du er hovedpersonen og kan arbejde med dine problemhistorier og tanker om handlinger og identitet. Dette indebærer, at du er parat til at udforske dig selv, selvom det muligvis kan være smertefuldt.

Psykoterapi hjælper dig.

De personlige mål i et terapeutisk forløb er ligeså individuelle som så mange andre ting i livet og strækker sig lige fra at overvinde angst og mangel på selvværd til problemer med at sætte grænser. Psykoterapi hjælper dig også, hvis du har lyst til at arbejde med personlig udvikling, eller hvis du vil bearbejde et tab og er i sorg. Sorg tager tid og mange har brug for at bearbejde deres tab.
Du kunne have brug for at finde ud af, hvad der er meningsfyldt for dig.
Psykoterapi kan hjælpe dig med at finde årsagerne til dine problemer og kan hjælpe dig videre med at overvinde dine vanskeligheder, så du kan komme videre i dit liv.
Psykoterapi kan derfor give et større overskud og evne til at leve og forblive i nuet. Derved bliver du nærværende i dit liv, også når hverdagen byder på sine mange udfordringer.

Rikke Kosloff,Kelleklintevej 22, 4490 Kalundborg. Tlf.: 60910430. Mail: rikke@rikkekosloff.dk

Valid XHTML 1.0 Transitional